Ceviche van zeebaars
rode ui – Spaanse peper – kruidensalade – truffelaardappel
Ceviche de bar
oignon rouge – poivre espagnole – salade d’herbes – vitelotte
25€
Tonijn “Yellow fin”
tartaar – asperges – kwartelei – avocado – kaviaar van komkommer
Thon « yellow fin »
tartare – asperges – oeuil de caille – avocat – caviar de concombre
26€
Carpaccio van wagyu (gedroogde picanha)
crème van ganzenlever – witlofsalade – truffelaardappel
Carpaccio de wagyu
crème de foie gras – salade de chicons – vitelotte
26€
Gebakken ganzenlever
framboos – appel – jus van witte porto
Le foie gras poêlé
framboises – pomme – jus de porto blanc
27€
1/2 kreeft in de oven in de oven (per 2 pers.)
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
Demi homard au four (par 2 pers.)
beurre – l’ail doux – gingembre – poivron fumé
28€
Kabeljauwhaasje
zeekraal – seizoensgroentjes – wortel – Meaux-mosterd
Filet de cabillaud
salicorne – légumes du saison – carotte – moutarde de meaux
37€
Wilde zeebaars “à la plancha”
asperges – kaviaar – artisjok – Champagnesaus
Filet de bar “à la plancha”
asperges – caviar – arichaut – sauce de champagne
43€
Gebakken Noordzeetong
fris witlofslaatje – peterselie-boter – frietjes
Sole meunière
salade de chicons – beurre de persil – frites
42€
HOOFDGERECHTEN VLEES
Gevulde kwartel
lentegroenten – soesjes van rode biet – pickles – doperwt – bonenkruid
Caille farcie
légumes du printemps – pommes duaphines – cornichon – pois – jus de sarriette
34€
Filet van lam
asperges – artisjok – edamame – rozemarijn – gegratineerde aardappel
Filet d’agneau
asperges – artichaut – edamame – romarin – pomme gratin
37€
Filet pur “Simmertal”
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van oude porto
Filet pur “Simmertal”
foie gras poêlé – légumes du saison – sauce de vieux porto
40€
Colonel
citroensorbet – limoncello
12,00€
Fantasie van pure chocolade
vanilleijs – chocoladesaus – avokaat-room – crumble
12,00€
Sabayon
kriekbier – verse vruchten – vanilleijs – kroepoek
13,00€
Pana Cotta
verse vruchten – frambozensaus – roomijs – meringue
13,00€
Moelleux van chocolade
verse vruchten – roomijs – crumble
14,00€
Gratin van vers fruit
amandelen – avokaat – roomijs – vanille
14,00€
Enkele kazen
kaasmeester « Callebaut » – garnituren – confituur – rozijnenbrood
15,00€