VOORGERECHTEN
Verse Schotse zalm 24,00
crème d’Isigny – tuinkruiden – citrusvruchtjes – rammenas – kroepoek
Zacht gedroogde hertenbout 25,00
mandarijn – parmezaan – rode biet – kruidensalade – krokanten
Sint Jacobsvruchten 26,00
pompelmoes – spitskool – rammenas – mosterdkrokant – crème d’Isigny
Open ravioli 26,00
tempura van langoustines – boschampignons – jus van truffel
Gebakken ganzenlever 27,00
framboos – appel – jus van witte porto
Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 28,00
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
VISGERECHTEN
Filet van griet 39,00
Brussels lof – pompoen – seizoensgroentjes – Meaux mosterd
Gebakken noordzeetong 43,00
fris witlofslaatje – hoeveboter – handgesneden frietjes
Filet van zeebaars 44,00
kaviaar – zeekraal – seizoensgroentjes – Champagnesaus
Vleesgerechten
Filet van fazant 35,00
Brabantse garnituur – peer – kroketje van bout – « fine champagne »
Filet van hert 42,00
hokaido – herfstgroentjes – girollen – jus van merlot en bramen
Filet pur “Simmertal” 43,00
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn