VOORGERECHTEN
Tartaar van gerookte zalm 24,00
krokant olijfbrood – komkommer – zoetzure ui – advocado
Gerookte paling en ganzenlever 26,00
brioche – zoetzure wortel – pomelo – mierikswortel
Carpaccio van wagyu 26,00
asperges – truffel – citrus – alpenkaas
Gebakken ganzenlever 28,00
framboos – appel – jus van witte porto
Halve babykreeft 29,00
asperges – hoeveboter – tomaat – basilicum – daslook
Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 30,00
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
VISGERECHTEN
Skreihaasje 39,00
asperges – honingtomaat – zeekraal – meaux-mosterd
Gebakken noordzeetong 45,00
fris witlofslaatje – hoeveboter – handgesneden frietjes
Filet van tarbot 46,00
kaviaar – artisjok – seizoensgroentjes – Champagnesaus
Vleesgerechten
Filet van hoevekip 35,00
gevuld met groene asperges – lentegroentjes – jus van truffel
Lamskroontje in de oven 42,00
doperwtjes – lentegroentjes – gepofte aardappeltjes – jus van bonenkruid
Filet pur “Simmertal” 44,00
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn