VOORGERECHTEN
Gerookte eendenborst 24,00
toast – rode biet – sinaasappel – zoetzure ui – advocado – wasabi
Asperges op Vlaamse wijze 25,00
ei – hoeveboter – peterselie – kwartelei
Tartaar van zeebaars26,00
avocado – krokant van tuinkruiden – bergamot – Spaanse peper
Carpaccio van wagyu 26,00
asperges – truffel – citrus – alpenkaas
Gebakken ganzenlever 27,00
framboos – appel – jus van witte porto
Halve kreeft in de oven (per 2 personen) 28,00
hoeveboter – zachte look – gember – gerookte paprika
VISGERECHTEN
Skreihaasje 39,00
asperges – honingtomaat – lamsoortjes – meaux-mosterd
Gebakken noordzeetong 43,00
fris witlofslaatje – hoeveboter – handgesneden frietjes
Filet van tarbot 44,00
kaviaar – doperwt – seizoensgroentjes – Champagnesaus
Vleesgerechten
Filet van hoevekip 35,00
gevuld met groene asperges – lentegroentjes – jus van truffel
Lamskroontje in de oven 42,00
doperwtjes – lentegroentjes – gepofte aardappeltjes – jus van bonenkruid
Filet pur “Simmertal” 43,00
gebakken ganzenlever – seizoensgroentjes – sausje van rode wijn